AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzundan yaralanmak

Kahve falında omzundan yaralanmak

Kahve falında omzundan yaralanmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omzundan yaralanmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında omzunda yara görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omzundan yaralanmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, elinin de bolluk göreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna almak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir