AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini yeşil elbiseli görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, duraklama yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil elbise giymek rahatsızlık duyulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir