AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yeşil elbise giymek

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Kahve falında siyah yeşil elbise giymek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil siyah elbise giymek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah açık elbise giymek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah güzel elbise giymek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz elbise giymek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının siyah elbise giydiğini görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir