AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot taşıdığını görmek

Kahve falında ot taşıdığını görmek

Kahve falında ot taşıdığını görmek kariyer edineceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında ot taşıdığını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında ot taşıdığını görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında taşıt almak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının eşya taşıdığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek taşıdığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında yatak taşıdığını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ev eşyası taşıdığını görmek zenginlik kazanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşya taşıdığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir