AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini traş etmek

Kahve falında avret yerini traş etmek

Kahve falında avret yerini traş etmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında avret yerini traş etmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında kendi avret yerini temizlemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin avret yerini görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının avret yerini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında babasının avret yerini görmek kendi işinin patronu olunacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında avret yeri görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını avret yerini görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerini temiz görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir