AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sarılıp öpmek

Kahve falında birisine sarılıp öpmek

Kahve falında birisine sarılıp öpmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, karlı işler yapacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak öpmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kıza sarılmak öpmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp öpmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük tartışmaların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine sarılıp öpmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak yüzünün kızaracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir