AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gülüyor görmek

Kahve falında ölüyü gülüyor görmek

Kahve falında ölüyü gülüyor görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü gülüyor gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında ölü birinden gül almak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gülüyor görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü güler görmek anlaşmazlıkların biteceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gülmesi görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden gül almak makbul olan şeylere, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir