AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gökyüzünde görmek

Kahve falında ölüyü gökyüzünde görmek

Kahve falında ölüyü gökyüzünde görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, huzura erileceğine, elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü gökyüzünde gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Kahve falında ölüyü gökyüzünde görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzüne yükselip inmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak başarısının yükseleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yürümek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli ışıklar görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden para yağdığını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde bina görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde duman görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir