AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne doğru havalanmak büyük bir işe kavuşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında aya doğru uçmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak itibar kaybedeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeye doğru uçmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kötü günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir