AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yürümek

Kahve falında gökyüzünde yürümek

Kahve falında gökyüzünde yürümek faturaların biriktikçe birikeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzüne yürümek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yürümek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde bulunmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde saat görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde el görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yüz görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde arapça yazı görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde dünyayı görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir