AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük bir yenilgi alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini diri görüp sarılmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü annesini diri görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü diri görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü ve diri görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir