AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve diri görmek

Kahve falında ölü ve diri görmek

Kahve falında ölü ve diri görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ve diri gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü olan birini diri görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü diri görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir