AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve diri balık görmek

Kahve falında ölü ve diri balık görmek

Kahve falında ölü ve diri balık görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ve diri balık gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü diri görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün diri görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanı diri görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedesini diri görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir