AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü annesini diri görmek

Kahve falında ölü annesini diri görmek

Kahve falında ölü annesini diri görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü annesini diri gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ölü annesini diri görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü anneyi diri görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annemi diri görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneyi diri görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annesini diri görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesini diri görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi diri görmek sorunların atlatılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü adamı diri görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir