AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk boğmak

Kahve falında tavuk boğmak

Kahve falında tavuk boğmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk boğmak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında tavuk boğmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Kahve falında tilki boğmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı boğmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iple boğmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan boğmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin boğmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni boğduğunu görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir