AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü elbisesi görmek

Kahve falında ölü elbisesi görmek

Kahve falında ölü elbisesi görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölü elbisesi gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Kahve falında ölü elbisesi giymek insanların takdirine mazhar olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye elbise dikmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü siyah elbiseyle görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elbisesi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ölü elbisesi görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanı takım elbiseli görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ölüye elbise vermek korkularını yeneceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir