AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden elbise almak

Kahve falında ölü birinden elbise almak

Kahve falında ölü birinden elbise almak iyileşeceğine, kısmet alacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük paralar kazanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden elbise almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek edilen duaların tutacağına, gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elbisesini görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ölü elbisesi giymek zahmet veren işlerin artacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü takım elbiseyle görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise almak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kırmızı elbiseli görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir