AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elbisesini dikmek

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, şansının döneceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye elbise dikmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elbise dikmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasına elbise dikmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık elbise dikmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bebek elbisesi dikmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel elbise dikmek zorlu bir dönem geçirileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalettir.

Kahve falında birine elbise dikmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, ruh sağlığının bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir