AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elbise vermek

Kahve falında ölüye elbise vermek

Kahve falında ölüye elbise vermek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye elbise vermek gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalettir.

Kahve falında ölüden elbise almak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek anne babaya müjde verileceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün elbisesini almak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye elbise vermek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek asosyal bir insan haline geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir