AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü askere göndermek

Kahve falında ölüyü askere göndermek

Kahve falında ölüyü askere göndermek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çok güzel günler görüleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü askere göndermek gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü askere göndermek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini askere göndermek bol kazançlı bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında eşini asker göndermek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını askere göndermek herşeyin fazlasına kavuşacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşi askere göndermek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir