AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu askere göndermek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu hacca göndermek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında asker göndermek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını askere göndermek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir