AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yolda yürümek

Kahve falında ölüyle yolda yürümek

Kahve falında ölüyle yolda yürümek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, içine kapanacağına, çok para kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yolda yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle yolda yürümek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yolda yürümek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek kazancın helal şekilde artırılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yolda yürümek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek can bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında ziftli yolda yürümek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir