AnaSayfa / Genel / Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında sonu olmayan yolda yürümek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağa son anda binmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında sınava son anda yetişmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini son nefesini verirken görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir