Kahve falında ölüyle tokalaşmak

Kahve falında ölüyle tokalaşmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, geniş geniş yaşayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle tokalaşmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanla tokalaşmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkekle tokalaşmak kızına daima sahip çıkacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla tokalaşmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla tokalaşmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top