AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak şöhret ve hayır getireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hak yolunu tutacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir