AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir