AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak hayır getirecek bir yola girileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak aile saadetinin de artacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir