AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, haklılığının anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına delalettir.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak yolunun açık olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir