AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında denizde fotoğraf çektirmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çektirmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir