AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kasasının daha çok para dolacağına işarettir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çektirmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çektirmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla fotoğraf çektirmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir