AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda fotoğraf çektirmek

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karda fotoğraf çekmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek onlardan fayda göreceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kazancın yetmez olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir