AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektiğini görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir