AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle fotoğraf çektirmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle fotoğraf çektirmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kötü kişilere yakın olacağına yorulur.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çektirmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde fotoğraf çektirmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir