AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüyle dans etmek

Kahve falında bir ölüyle dans etmek

Kahve falında bir ölüyle dans etmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sıkılacağı bir haber almaya delalettir.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle dans etmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bayanla dans etmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında camide dans etmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, gelirinin azalacağına işarettir.

Kahve falında bebekle dans etmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında gemide dans etmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir