AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arabasına binmek

Kahve falında ölünün arabasına binmek

Kahve falında ölünün arabasına binmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sevdiklerine kavuşacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün arabasına binmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek sabırla hayatına devam edeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün arabasına binmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Kahve falında ailece arabaya binmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli arabaya binmek kazancının günden güne azalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir