AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek bir sebeple çok zorlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin araba sürdüğünü görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşımın araba sürdüğünü görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir başkasının araba sürdüğünü görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının araba sürdüğünü görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı sürtmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının araba sürdüğünü görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin araba sürdüğünü görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir