AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin arabasına binmek

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün arabasına binmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek evine bereket geleceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında üstü açık arabaya binmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında son model araba binmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir