AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Kahve falında ölünün arabasına binmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının arabasına binmek sorunlarının sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış arabaya binmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir