AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı dökmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı satın almak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir