AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok sayıda borca gireceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı döktüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı yediğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında zeytinyağı satmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağı içmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı yemek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı çıkarmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir