AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta kuşlar görmek

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çok mutlu olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta kuşlar gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta muhabbet kuşu görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç üzerinde kuşlar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, toplumda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında talih kuşu görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak işlerinin düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında flamingo kuşu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir