AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye üzüm vermek

Kahve falında ölüye üzüm vermek

Kahve falında ölüye üzüm vermek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, haram mala işaret eder.

Kahve falında ölüye üzüm vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında ölü birine üzüm vermek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden üzüm almak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üzüm istemek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ölüye üzüm görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ölüye üzüm vermek çok zor dönemlerin geçirileceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden üzüm almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir üzüm toplamak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir