AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzüm istemek

Kahve falında ölünün üzüm istemek

Kahve falında ölünün üzüm istemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün üzüm istemek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında ölünün üzüm istemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Kahve falında üzüm istemek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye üzüm görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birine üzüm vermek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden üzüm almak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, gözden düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden üzüm almak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye üzüm vermek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün toprak istemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir