AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden üzüm almak

Kahve falında ölü birinden üzüm almak

Kahve falında ölü birinden üzüm almak çeşitli projeler ortaya koyacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden üzüm almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ölüden üzüm almak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine üzüm vermek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye üzüm vermek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üzüm istemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye üzüm görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden üzüm almak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir