AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye üzüm görmek

Kahve falında ölüye üzüm görmek

Kahve falında ölüye üzüm görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye üzüm gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında ölüden üzüm almak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün üzüm istemek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine üzüm vermek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye üzüm görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden üzüm almak haneye bolluk ve bereket geleceğine, kıdem atlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye üzüm vermek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında üzümle oruç bozmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm sapı görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir