AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye telefon açmak

Kahve falında ölüye telefon açmak

Kahve falında ölüye telefon açmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye telefon açmak gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Kahve falında ölüye telefon açmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine telefon açmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birine telefon açmak çok zor duruma düşüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon açmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu açmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak yükünün hafifleyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü mezarı açmak ruhsal korkularından da arınacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yatak açmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir