AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü mezarı açmak

Kahve falında ölü mezarı açmak

Kahve falında ölü mezarı açmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü mezarı açmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Kahve falında ölünün mezarını açmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü mezarı açmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünü açmak dinden çıkacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında kendi mezarını açmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı açmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında dolu mezarı açmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir