AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon açmak

Kahve falında telefon açmak

Kahve falında telefon açmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, işlerine yeni işler katacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon açmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında telefon açmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında telefonu açmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında birine telefon açmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye telefon açmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine telefon açmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında caminin kapısını açmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında çelik kapı açmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir