AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu açmak

Kahve falında telefonu açmak

Kahve falında telefonu açmak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu açmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında telefonu açmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine telefon açmak ağız tadının kaçacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölüye telefon açmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye telefon açmak o kişiye zararının dokunacağına, ticarette öne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine telefon açmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında telefon açmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mekan açmak mutluluk ve huzur bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilik açmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir