Kahve falında ölüye yatak açmak

Kahve falında ölüye yatak açmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşam standartlarının artacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, aylık gelirinin artacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yatak açmak gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yatak açmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında misafire yatak açmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında yatak açmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü mezarı açmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün mezarını açmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün kefenini açmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye telefon açmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir